BIOCEUTICALS - C + FERULIC+ DMAE 6*2ML Deschide

BIOCEUTICALS - C + FERULIC+ DMAE 6*2ML

Bruno Vassari

341

Nou

Un concentrat cu efect de fermitate si antioxidant, cu 15% vitamina C pura. Ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor si a liniilor de expresie.

Mai multe detalii

178.00 Lei

cu TVA

Livrare in Romania - 1-3 zile lucratoare

Abonati-va la noutati pentru a primi promotii

Magazinul nostru vinde doar Produse Originale

Cheltuie inca 250.00 Lei pentru a primi transportul GRATUIT!

Acid ferulic (0.5% concentratie): acest activ neutralizeaza radicalii liberi produsi de soare si creste fermitatea, pentru ca sprijina productia de colagen si elastina. Are proprietati anti- inflamatorii.

Acid ascorbic, vitamina C pura (15% concentratie): vitamina C este una dintre cei mai puternici antioxidanti, din moment ce este capabila sa neutralizeze o cantitate mare de radicali liberi
generati de razele UV. Poseda un mare efect antioxidant si foto-protector, sprijina sinteza colagenului, ofera stralucire, dar si de-pigmenteaza si normalizeaza nivelul de melanina.

DMAE - dimethylaminoethanol tartrat: una dintre componentele extrase din arborele pielii este
tartrat de dimethylaminoethanol sau DMAE. Acest ingredient este legat chimit de colina, un nutrient al vitaminei B. Produce un efect de lifting vizibil si rapid, fara a fi nevoie de interventii chirurgicale.

Concentrat activ cu efect de fermitate și antioxidant cu 15% vitamina C pura (acid ascorbic) care combate imbatarnirea prematura a   tenului, previne si trateaza deficientele legate de fermitate, imbunatateste aspectului liniilor de expresie și a ridurilor si stimuleaza productia de colagen si elastina. De asemenea, ajuta pielea sa isi recapete stralucirea si aspectul natural.

Mod de aplicare: se recomanda aplicarea seara inainte de crema Lift Intensive Serum, recomandat unui ten tern lipsit de stralucire si fermitate, cu riduri moderate.

Scrieti o recenzie

BIOCEUTICALS - C + FERULIC+ DMAE 6*2ML

BIOCEUTICALS - C + FERULIC+ DMAE 6*2ML

Un concentrat cu efect de fermitate si antioxidant, cu 15% vitamina C pura. Ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor si a liniilor de expresie.

Cel mai bun brand de cosmetice profesionale in 2007.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.